Gerard Doustraat 194-1

1073 XA, Amsterdam

€ 425.000 k.k.

Gelegen in de oer gezellige Pijp mogen wij dit goed formaat 2-kamer appartement van ca. 52m² op EIGEN grond met balkon op het zuidwesten aanbieden.
Een betere ligging mogelijk? Lijkt ons van niet, om de hoek gelegen van het Sarphatipark vele cafés en restaurants in de bruisende Pijp van Amsterdam.

OMGEVING:
Het appartement ligt op korte afstand van het centrum van Amsterdam, uw dagelijkse boodschappen doet u op de Albert Cuypmarkt of bij een van de vele aanwezige supermarkten in de buurt, openbaar vervoer met metrostation de Pijp op enkele minuten, tramlijn 3 en diverse buslijnen. Kortom het ov is goed geregeld.
Daar gaan we dan, gezellig een drankje doen bij cafe Flamingo, de Pilsvogel of aanschuiven bij het Paardje. Of wat dacht u van heerlijk uit eten bij Escobar, Zazas, Venster 33 of Brut de Mer en erna een cocktail bij Calle Ocho. Dit appartement is ultiem gelegen om optimaal van ons Amsterdam te genieten.

DETAILS:
• Woonoppervlakte (GO) ca. 52,10 m² (conform de NEN 2580);
• Bouwjaar ca. 1893;
• Eigen grond;
• Fijn balkon van ca. 6 m² gelegen aan de achterzijde van het appartement met in de zomer zon tussen 9u in de ochtend en 16u in de middag.
• Zeer ruime badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine;
• Nagenoeg volledig v.v. dubbele beglazing;
• Mooie houten vloer in de keuken en woonkamer;
• HR CV-ketel 2011;
• MJOP aanwezig, opstalverzekering aanwezig, en een onderhoudsreserve;
• Bijdrage VvE € 100,00 per maand;
• Oplevering in overleg tussen partijen, kan spoedig.

Indeling:
Entree van het appartement op de 1e verdieping, bij binnenkomst stapt u in de zeer goed formaat en diepe woonkamer van ca. 22m². Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de Gerard Doustraat middels de hoge raampartijen. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, de keuken heeft een leuke bar een inbouwgaskookplaat, ingebouwde rvs afzuigkap en divers los apparatuur.
Vanuit de woonkamer is er verder toegang tot een halletje met toilet en CV-ketel opstelling.
De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is eveneens ruim te noemen (ca. 13,5m²). Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon (ZW) welke over de gehele breedte is gelegen van het appartement. De badkamer is zeer ruim (ca. 6m²) en is v.v. een ligbad, wastafel met handige kasten en aansluitingen voor de wasmachine.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: