Kijkduinstraat 57hs

1055XS, Amsterdam

€ 425.000 k.k.

Gelegen in de wijk Bos en Lommer, op korte afstand van het fijne Westerpark mogen wij dit goed ingedeelde 3-kamer BEGANE GROND appartement van ca. 55m² met zeer ruime en zonnige achtertuin (ZW) van ca. 65m² aanbieden. Tevens bevindt zich in de achtertuin een vrijstaand kantoor / bijgebouw van ca. 11m² die is geïsoleerd en is v.v. elektra.

Uitbouwmogelijkheden volgens de wettelijke mogelijkheden zie ook het omgevingsloket voor meer informatie.

Het appartement is ideaal gelegen exact tussen het Erasmuspark en het Westerpark in, op korte afstand van openbaar vervoer met tramlijn 19 en buslijnen 247 en N82. De ring A10 is met enkele autominuten bereikbaar, evenals de winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Maar ook de populaire Foodhallen, Oud-West, de Jordaan en het centrum van Amsterdam liggen op nog geen 10 minuten fietsen van dit fijne begane grond appartement.

Details:

– Woonoppervlakte 54,4m² (NEN2580) gemeten;
– Bouwjaar omstreeks 1934;
– Vloerbalken recent volledig vernieuwd en tevens de kruipruimte geïsoleerd;
– Actieve VvE met o.a. een mjop, jaarlijkse vergadering en een maandelijkse bijdrage van € 63,98 p/mnd;
– Tuin op het zuidwesten;
– Deels dubbelglas;
– Goede plafondhoogte van ca. 2.66m;
– CV-ketel (eigendom)
– Goed formaat multifunctioneel bijgebouw van ca. 11m² in de achtertuin (geïsoleerd);
– Voortdurend recht van erfpacht, algemene bepalingen voor erfpacht 1994 van toepassing;
– 1e herziening 1 januari 2050, jaarlijkse canon t/m 31-12-2025 is € 563,80 (IB aftrekbaar).

Indeling:
Entree, ruime diepe hal, meterkast onder de trap met wasmachine aansluiting, zeer ruime slaapkamer van ca. 17m² met leuke originele schouw. Praktische badkamer v.v. een toilet, wastafel en brede douche. Woonkamer met prachtige openslaande deuren naar de zonnige en goed bemeten achtertuin. De (originele) keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is v.v. los apparatuur.
De 2e slaapkamer is ca. 7,5m² groot en heeft ook mooie openslaande deuren naar de achtertuin. De achtertuin is goed aangelegd met een mooi zonneterras, en een vrijstaand multifunctioneel gebouw van ca. 11m². De achtertuin kenmerkt zich door veel groen e privacy, uniek voor Amsterdamse begrippen.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: