Korte Geuzenstraat 700-701

1056 KZ, Amsterdam

€ 100.000 k.k.

UNIEKE MOGELIJKHEID! Midden in de gezellige wijk “de Baarsjes” mogen wij deze prettig bemeten KAMER van ca. 9 m² op de 7e etage aanbieden. De kamer heeft een prachtig wijds uitzicht over de stad.
Het betreft een goed onderhouden appartementencomplex waar de douche / toilet en keuken gedeeld worden met andere medebewoners op deze verdieping.

Omgeving:
Perfecte centrale ligging om de hoek van het Erasmuspark, Oud-West, vele cafés en restaurants, de Jordaan, het centrum van Amsterdam, de Clerqstraat en de Kinkerstraat met veel winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer voor de deur. Kortom een betere en gezelligere ligging is niet mogelijk.

Indeling:
De kamer is bereikbaar via een centraal trappenhuis met lift, de kamer is gelegen op de bovenste verdieping van het gebouw, de kamer is voorzien van een wastafel, inbouwkast, voldoende stopcontacten en zal deels gemeubileerd worden opgeleverd. De kamer kan een opfrisbeurt gebruiken maar heeft een ideale afmeting en is zeer gunstig gelegen.
Vanuit de centrale hal zijn de toiletten, douches en de ruime keuken bereikbaar.

Details:
– Bouwjaar complex ca. 1942;
– Dubbel glas aanwezig;
– Prachtig uitzicht over Amsterdam;
– Ideale kamer voor bijvoorbeeld een student of als pied-à-terre;
– Niet zelfbewoningsclausule is van toepassing;
– Overdracht kan spoedig (dit jaar is mogelijk);
– Servicekosten € 163,16 (incl. gas, water, elektra en schoonmaakkosten);
– Gunning voorbehoud eigenaar;

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: