Ijsbaankade 177

1271 GC , Huizen

€ 500.000 k.k.

Wat een prachtig licht en ruim opgezet 3-KAMER appartement van ca. 105m², gelegen op de bovenste verdieping van dit zeer goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement beschikt over een ruim balkon van ca. 10m², een eigen parkeerplek en een ruime berging in de onderbouw. Het appartement is bereikbaar via een lift en ligt om de hoek van de gezellige Haven van Huizen.

Omgeving:
Het appartement ligt op korte afstand van het oude dorp van Huizen, supermarkt op loopafstand, verschillende restaurants aan de Haven van Huizen, het oude dorp van Huizen met een groot winkelaanbod, bioscoop, bibliotheek, busstation van Huizen met goede verbindingen naar Amsterdam en Utrecht.

Details:

– Bouwjaar 2007;
– Zonnig balkon gelegen op het zuiden;
– Ruime woonkamer met open keuken van ca. 60m²;
– Lift tot aan de voordeur van het appartement;
– Hoge plafonds;
– Veel lichtinval door de prachtige hoge raampartijen aan de waterkant;
– Centrale hal met 1 andere bewoner gedeeld;
– Eigen parkeerplek;
– Servicekosten: € 126,00;
– De originele radiatoren in het appartement zijn vervangen voor mooie designradiatoren. Dit heeft mede als resultaat dat er meer lichtinval is in het appartement;
– Actieve VvE met o.a. een meerjarenonderhoudsplan, zo is er in 2018 aan de buitenzijde geschilderd;
– Energielabel A;
– Volledig dubbel glas (draai kiep kozijnen);
– Mechanische ventilatie;
– Nette plavuizenvloer en strak gestuukte plafonds met nette plint;
– Video intercom aanwezig;

Indeling:
Keurig onderhouden centrale hal, overloop met toegang tot de 2 goed formaat slaapkamers van ca. 15m² en 12m². Inpandige berging met de CV-opstelling en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel, stopcontacten en net tegelwerk op de vloer en wand. Vanuit de hal is er toegang tot de zeer ruime en brede woonkamer (ca. 11m breed!). Wat direct opvalt zijn de vele ramen en het licht dat binnenkomt, de woonkamer staat in open verbinding met de zeer luxe keuken. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, magnetron, oven, koel- vriescombi, luxe gaskookplaat en een mooie rvs afzuigkap.
In de onderbouw van het gebouw is de ruime berging van ca. 10m² welke bereikbaar is met de lift.

Een ideaal appartement waar u zonder grote investeringen zo in kunt trekken, maakt u snel een afspraak en kom dit fijne appartement in het echt beleven.

*De regels vanuit de overheid inzake Covid-19 zullen door ons nageleefd worden. Wij zullen geen handen schudden, u vragen om uw handen bij binnenkomst te wassen / ontsmetten en wij willen u vragen om bij verkoudheidsklachten de afspraak te verzetten. Daarnaast willen wij u vragen om een gepaste afstand te houden van 1.5m.

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: