Forellendaal 146

2553LG, Den Haag

€ 209.500 k.k.

Zeer licht 2-kamer appartement van ca. 56m² op de 8e verdieping met een uitzonderlijk uitzicht vanuit de woonkamer.
Modern sanitair, nette keuken en ruim balkon van ca. 11m² gelegen op het noordwesten.

UITSTEKENDE LIGGING; aan de rand van natuurgebied Madestein, het Ockenburghse bos, met het strand en de Boulevard van Kijkduin op fietsafstand. Divers winkelaanbod op de parterre van het complex en het gezellige winkelgebied in de kom van Loosduinen is slechts op enkele minuten loopafstand vanaf het Forellendaal. Prima openbaar vervoersverbindingen in de directe omgeving.

Indeling
Gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen en lift.

Entree van de woning op de 8e verdieping, hal met intercom, meterkast en garderoberuimte. Modern betegeld toilet met fonteintje.

Lichte woonkamer (ca. 5,30 x 4,00 m) met open keuken. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals gaskooktoestel, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

Het balkon (ca. 11 m²) is gelegen op het noordwesten en is toegankelijk via zowel de woonkamer als de slaapkamer.

Slaapkamer (ca. 5,3 x 3,0 m) voorzien van een grote en praktische kastenwand. Ook is er een mogelijkheid tot het creëren van een 2e slaapkamer welke toegankelijk is vanuit de woonkamer.

Ruime en recentelijk gemoderniseerde badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachine aansluiting.

Let op: Deze woning wordt u aangeboden met een vanaf koopprijs.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte wonen circa 56 m²;
– Inhoud circa 180 m³;
– Berging in de onderbouw van ca. 4m²;
– Woning is gelegen op eigen grond;
– Er is een zeer actieve VVE, de bijdrage bedraagt € 244,00 per/maand;
– Elektrische boiler (eigendom);
– Diverse winkelcentra in de directie nabijheid;
– Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer op loopafstand;
– Strand van Kijkduin, recreatiegebied Madestein en de bossen van Ockenburh op loopafstand;
– Oplevering wens verkoper midden Januari 2021.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: