Kijkduinstraat 119 I

1055XW, Amsterdam

€ 1.500 p.m.

Gelegen in het populaire Amsterdam-West om de hoek van het Westerpark en de binnenstad van Amsterdam mogen wij dit goed onderhouden 3-kamer appartement (2 slaapkamers) met balkon op het westen aanbieden. Het appartement is ideaal voor iemand alleen of een stelletje.

Type huurcontract in overleg met de eigenaar, het appartement is beschikbaar per december.

Omgeving:
Het appartement ligt op korte afstand van het gezellige Erasmuspark, Westerpark, de Jordaan, het centrum van Amsterdam op nog geen 10 minuten fietsen, goede openbaar vervoer verbindingen (tram 19, bus 21, station Sloterdijk) en met de auto (A10) op korte afstand. Verder is er een grote keuze uit de vele gezellige restaurants en barretjes die Amsterdam-West rijk is.

Kortom een heerlijk goed onderhouden appartement op een fijne locatie in Amsterdam.
U kunt uw afspraak inplannen via ons kantoor van Kalwij Vastgoed op het telefoonnummer 020-2134770.

Indeling:
Entree appartement op de 1e verdieping, ruime overloop, separaat toilet met fonteintje, ruime woonkamer met eet-werkkamer, moderne keuken aan de achterzijde van het appartement welke is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een koel- vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, oven, RVS afzuigkap en moderne spoelbak.

De 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. De nette badkamer is v.v. een douche, wasmachineaansluiting (wasmachine blijft achter), wastafel en een handdoekradiator.

Op de bovenste verdieping van het appartement bevindt zich nog een goed formaat zolder berging.

Details verhuur:
– Type huurcontract in overleg tussen partijen;
– Woonoppervlakte van ca. 50m²;
– Borg 2 maanden huur;
– Startdatum huurcontract: begin december mogelijk;
– Inkomenseis minimaal 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– Roken en huisdieren niet toegestaan in het appartement;
– Gunning voorbehoud eigenaar;
– Het appartement zal gestoffeerd en grotendeels gemeubileerd worden opgeleverd;
– De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, gemeentelijke belastingen, internet en tv dit wordt op naam van de huurder gesteld;

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: