Bottelarijstraat 9

1019 VC, Amsterdam

€ 1.150.000 k.k.

Op het recent gerealiseerde Stadseiland Cruquis mogen wij dit zeer royale 4-kamer appartement van ca. 156m² met eigen berging, ruim terras aan 2 zijden en privé parkeerplek aanbieden.
Het appartement kan nog volledig naar eigen wensen worden afgewerkt en is gebouwd volgens de nieuwste bouwmaatstaven.

De ligging is ook erg goed te noemen zo is het centrum van Amsterdam op nog geen 10 minuten fietsen, de Harbour club om de hoek en Brouwwerf KRUX , openbaar vervoer met tram 3 en 14, scholen en kinderopvang en natuurlijk veel water en een mooie autoluwe boardwalk in de directe omgeving. Maar absoluut het vernoemen waard is de mooie binnentuin van dit luxe ontworpen complex waar u heerlijk kunt zitten om vervolgens uw weg te vervolgen langs de entrepothaven waar u overigens ook een eigen lig plek voor uw boot kunt reserveren.

Het luxe appartement is verder v.v. van o.a. vloerkoeling en verwarming (WKO), natuurlijk een energielabel A, een video intercom installatie met o.a. een gemiste oproepen functie, een SWK Garantie- en waarborgregeling 2014 en zijn alle vertrekken apart te verwarmen of te koelen.

Indeling:
Entree via een luxe entree op de begane grond, toegang van het appartement op de 2e verdieping welke bereikbaar is met de trap of met de lift, hal met o.a. toegang tot de grote en vooral lichte living met aan 2 zijden een zonnig terras. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en kan nog volledig naar eigen inzicht worden geïnstalleerd.
Verder kent het appartement maar liefst 3-slaapkamers, 2 badkamers, 2 inpandige bergingen en 2 toiletten.

Bijzonderheden:
– Cruquius 1.3 is ontworpen voor Arons en Gelauff architecten;
– WKO installatie aanwezig;
– Volledig voorzien van regelbare vloerverwarming en koude regeling;
– Energielabel A;
– SKW garantie aanwezig;
– Voortdurend recht van erfpacht, afgekocht t/m 31-10-2068;
– Algemene bepalingen 2000 van toepassing;
– Per direct beschikbaar;

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: