Kantershof 323

1104 GS, Amsterdam

€ 350.000 k.k.

Gelegen in deze groene en waterrijke wijk in de Bijlmer-Oost mogen wij deze goed onderhouden 4-kamer eengezinswoning van ca. 92m² met ruime berging, privé carport en diepe voor- en achtertuin aanbieden.
De erfpacht van deze woning en carport zijn AFGEKOCHT.

Maak snel een afspraak en mis deze woning met interessante “opbouw mogelijkheid” niet!

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de Gaasperplas, het Gaasperpark, de Bijlmerweide en liggen de uitvalswegen A9 en A1 op korte afstand. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum de Kameleon. In de omgeving zijn goede openbaar vervoer verbindingen aanwezig zo is metrostation Kraaiennest op zeer korte afstand.
Ook is het aanbod van kinderopvang en scholen goed verzorgd in de wijk. Kortom een groene en rustige ligging in een uniek ontworpen wijk.

Details:

– Woonoppervlakte: 92,4 m²;
– Bouwjaar omstreeks 1974;
– Architect: Jan Sterenberg;
– Mogelijkheden voor het plaatsen van een dakopbouw (dit uiteraard met de juiste vergunningen van de gemeente Amsterdam);
– Keuken en badkamer zijn vernieuwd in 2020;
– Volledig vernieuwde groepenkast in 2020;
– Energielabel: D;
– Volledig v.v. dubbele beglazing;
– VvE bijdrage carport: € 6,00 p/mnd;
– Erfpacht voor de woning en carport zijn eeuwigdurend afgekocht;
– Oplevering van de woning is in overleg tussen partijen;
– De ouderdomsclausule en asbestclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst;

Indeling:
Voortuin, ruime stenen berging v.v. elektra, entree woning, luxe en zeer ruime keuken (2020) v.v. veel kastruimte (deels met verlichting), inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, inbouw koelkast, vaatwasser, combi-oven magnetron de keuken is v.v. een plavuizen vloer welke doorloopt over de gehele begane grond. In de keuken bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Toiletruimte met fontein, ruime en lichte woonkamer van ca. 30m² met toegang tot de zonnig gelegen achtertuin (ZW) van ca. 11m diep.

1e verdieping:
Overloop met handige inbouwkasten en met de CV-ketel opstelling, 3 in grootte variërende slaapkamers, moderne badkamer welke in 2020 volledig is vernieuwd, de badkamer is v.v. een inloopdouche met stortdouche, handdoekradiator en een dubbele wastafel.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: