Kantershof 315

1104 GR, Amsterdam

€ 400.000 k.k.

Wat een heerlijke 4-kamer eengezinswoning mogen wij u aanbieden, keurig onderhouden en afgewerkt waardoor u zonder grote kosten kunt verhuizen. De heerlijke zonnige achtertuin is uitgerust met een comfortabele overkapping waar u tot laat in de avond heerlijk kunt genieten. 

Daarnaast hoeft u zich nooit zorgen te maken over waar te parkeren, u heeft een eigen carport waar u uw auto te allen tijde kunt parkeren.

 

Maak snel uw bezichtigingsafspraak en mis deze fijne eengezinswoning niet! 

 

Uw makelaar voor deze woning is Sjoerd Kalwij en voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op het nummer: 085-0471930 

 

Omgeving: 

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de Gaasperplas, het Gaasperpark, de Bijlmerweide en liggen de uitvalswegen A9 en A1 op korte afstand. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum de Kameleon. In de omgeving zijn goede openbaar vervoer verbindingen aanwezig zo is metrostation Kraaiennest op zeer korte afstand. 

Ook is het aanbod van kinderopvang en scholen goed verzorgd in de wijk. Kortom een groene en rustige ligging in een uniek ontworpen wijk. 

 

Details: 

– Woonoppervlakte: 90,3 m²; 

– Bouwjaar omstreeks 1974; 

– Architect: Jan Sterenberg; 

– Mogelijkheden voor het plaatsen van een dakopbouw (dit uiteraard met de benodigde  vergunning(en) van de gemeente Amsterdam); 

– Moderne keuken en badkamer (2020); 

– Nette laminaatvloeren in de gehele woning; 

– 2 toiletten (2020); 

– Volledig v.v. dubbele beglazing; 

– VvE bijdrage carport: € 132,00 per jaar; 

– Erfpacht voor de woning en carport zijn eeuwigdurend afgekocht;  

– Oplevering van de woning is in overleg tussen partijen;

– De ouderdomsclausule en asbestclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst; 

– CV-ketel 2021 (Remeha); 

 

Indeling: 

Voortuin met ruimte berging, entree, hal met meterkast (10 groepen), toilet met fonteintje, ruime woonkamer met toegang tot de fraai aangelegde achtertuin, handige trapkast met wasmachine en droger aansluiting, moderne keuken (2020) v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een koel-vriescombinatie, Quooker kraan, inbouw kookplaat, twee ovens, natuursteen aanrechtblad en een vaatwasser. 

 

1e verdieping:
Overloop met CV kast en berging, 3 in verschillende grootte variërende slaapkamers, moderne badkamer (2020) met 2e toilet, douche en brede wastafel meubel, luxe kranen, regendouche en tegelwerk tot aan het plafond.
Na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) bestaat de mogelijkheid er om een verdieping te plaatsen welke toegankelijk is vanaf de overloop. 

 

Covid-19:

Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

 

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

 

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

 

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: