Henriette Roland Holsthof 91

1382SJ, Weesp

€ 1.350

Beschikbaar per 18 november 2020 :

Wat een heerlijk 3-kamer HOEK appartement op loopafstand van het station Weesp met goede verbindingen naar Amsterdam (17min), Schiphol (21min), Almere en Utrecht.
Het appartement is per direct te betrekken, is gestoffeerd en is ideaal om te delen.
Parkeren kan voor de deur en is gratis. Het appartement ligt op korte afstand van de snelwegen A1 en A9 richting Amsterdam, Almere en Utrecht maar ook nabij het gezellige oude centrum van Weesp.

Indeling:
De entree van het appartement ligt op de 1e verdieping, ruime hal, 2 gelijkwaardige slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot de nette badkamer. De badkamer is v. v. een wastafel met meubel en een inloopdouche. Vanuit de hal is het separate toilet bereikbaar.
De keuken is v. v. diverse apparatuur waaronder een combioven-/magnetron, vaatwasser, koelkast en wasmachine aansluiting.
De ruime woon-/eetkamer is ca.30m² en heeft zo voldoende plek voor een eettafel en zithoek. Tevens is er toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde van het gebouw (NW).

Details:
– Ideale ligging tov. Amsterdam;
– Loopafstand naar Weesp NS;
– Prima appartement om te delen;
– Ruime berging in de onderbouw van ca.10m²;
– Stookkosten ca. € 50,00 per maand;
– Nutsvoorzieningen worden op eigen naam gesteld van de huurder;
– Beschikbaar vanaf 18 november 2020 ;
– Minimale inkomenseis 3x de maandhuur;
– Gunning eigenaar;

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: