Frankrijkkade 6

1363 CJ, Almere

€ 267.500 k.k.

Op loopafstand van treinstation Almere-Poort mogen wij u dit goed onderhouden 3-kamer appartement van ca. 65m² met zonnig balkon (ZO) en een ruime berging aanbieden.
Dit appartement is per direct te beschikbaar en is zonder grote investeringen te betrekken.

Omgeving:
Goede openbaar vervoer verbinding via het treinstation Almere-Poort, op korte afstand van de snelwegen A6 en A1 met goede verbindingen en naar o.a. Amsterdam. Het appartement is gelegen in het Europakwartier, de wijk is volop in ontwikkeling met veel nieuwbouw en meerdere bedrijven. Voor uw dagelijkse boodschappen is er op loopafstand de Europalaan en zijn er ook voldoende sportfaciliteiten in de omgeving.

Details:

 • Vrij parkeren voor de deur;
 • Trein station Almere-Poort op loopafstand;
 • Woonoppervlakte ca. 65m²;
 • Actieve en professioneel beheerde VvE;
 • Servicekosten € 92,21 per maand;
 • Stadsverwarming;
 • Vloerverwarming;
 • Energielabel A;
 • Appartementengebouw met lift;
 • Video intercom;
 • Bouwjaar appartement 2017.

Indeling:
Entree op de 1e verdieping, brede hal van ca. 1.10m, 2 goed formaat slaapkamers van ca. 7.7m² en 12.4m². De slaapkamers liggen aan de galerijzijde van het appartement. Voorts een ruime inpandige berging met de opstelling voor de wasmachine en droger. Apart toilet met fonteintje, ruime badkamer v.v. een dubbele douche, brede dubbele wastafelmeubel met luxe spiegel.
Ruime en brede woonkamer met open keuken en ruim balkon van ca. 5m² gelegen op het zuidoosten. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur van o.a. Siemens en Etna.

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: