Eemnesserweg 276

1223 GK, Hilversum

€ 465.000 k.k.

Wat een ruimte en mogelijkheden in deze ruime jaren ‘30 middenwoning (ca. 117m²)! Een tuin op het zuiden met een achterom en een handige stenen berging. Ook de locatie is ideaal te noemen, gelegen om de hoek van groen, het centrum van Hilversum maar ook de snelwegen naar Amsterdam en Utrecht liggen op korte afstand. Kortom de ideale ligging.

Omgeving:
Het huis is aan de voorzijde gelegen aan mooi aangelegd park, hierdoor kent het huis een vrij uitzicht aan de voorzijde. Parkeren is vrij en kan voor de deur. Op ca. 3 minuten lopen staat u op de “Zuiderheide” met de “Leeuwenkuil” en natuurlijk koffiehuis ’t Bluk.
Heerlijk wandelen met de hond na een lange dag en even volledig tot rust komen of lekker sporten ligt dus binnen handbereik. De woning ligt tevens op korte afstand van het centrum van Hilversum met een groot aanbod van winkels, bioscoop, restaurants en cafés.
Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u ook niet ver weg, winkelcentrum “Seinhorst” ligt op nog geen 5 minuten van de woning vandaan. Ook is het openbaar vervoer in Hilversum goed te noemen, zo heeft het een treinstation met goede verbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Verder liggen de uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht ook op korte afstand.

Details:

– Bouwjaar ca. 1933;
– Woonoppervlakte 117m²;
– Bruto vloeroppervlakte ca. 149m²;
– Diverse originele stijlkenmerken zijn bewaard gebleven in de woning;
– Hoge plafonds van ca. 2.75m op de begane grond;
– 4 goed formaat slaapkamers aanwezig;
– Mogelijkheid tot het uitbouwen op de begane grond en of op de bovenste verdieping, met toestemming gemeente en buren;
– CV-ketel Remeha Tzerra (2018);
– Grotendeels dubbel glas in de woning aanwezig;
– Achtertuin ca. 9m diep en gelegen op het zuiden.
– Zowel de voor- als achtertuin is goed onderhouden en verzorgd.

Indeling:
Entree, vestibule, hal met trapkast, toilet, meterkast, gesloten keuken met doorgang naar de achtertuin. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur en voldoende opbergruimte. Vanuit de hal is er toegang tot de woon- en eetkamer welke gescheiden wordt van elkaar door een prachtige authentieke jaren ’30 kamer en suite. Beide vertrekken hebben nog de schouw en de woonkamer een speelse en typerende erker.
Vanuit de lichte eetkamer is de op het zuiden gelegen achtertuin te bereiken dit middels hoge openslaande deuren. De achtertuin heeft een achterom en een handige stenen berging.

1e verdieping:
Zeer royale overloop, 3 goed formaat slaapkamers van ca. 12,5m², ca. 13m² en ca. 6m². De kamer aan de achterzijde grenst aan een zonnig balkon (Z) van ca. 3.5m².
De badkamer heeft een afmeting van ca. 5m² en is v.v. een 2e toilet, ligbad en een wastafelmeubel.

2e verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap alwaar u uitkomt op een ruime overloop / voorkamer. In deze ruimte kijkt u naar de mooie kapconstructie van de woning met een hoogte van ca. 3.84m. Tevens bevindt zich hier de opstelling voor de wasmachine- en droger, de CV-opstelling (2018) en is er toegang tot de 4e ruime slaapkamer. Deze kamer heeft veel daglicht via de dakkapel en een groot dakraam.

Maak snel een afspraak met de makelaar Sjoerd Kalwij van Kalwij Vastgoed en kom deze fijne jaren dertig woning bekijken.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: