Tuyl van Serooskerkenweg 106

1076 JR, Amsterdam

€ 2.750

In Amsterdam-Zuid in de Stadionbuurt mogen wij dit goed onderhouden jaren ’30 begane grond appartement van ca. 80 m² met ruime achtertuin en stenen berging aanbieden. Het appartement is compleet gestoffeerd en gemeubileerd en kan dus per direct worden betrokken, spullen uitpakken en wonen.

Details:
– Per direct beschikbaar
– 2x de maandhuur aan borg
– Inkomenseis 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen
– Appartement is gemeubileerd en gestoffeerd
– Er is een professionele beheerder aangesteld vanuit de verhuurder
– Type huurcontract: model B max. 24 maanden, verlenging is in overleg tussen eigenaar en huurder
– Huisdieren in overleg
– Niet roken
– Volledig v.v. dubbele beglazing

Indeling:
Entree, vestibule, gang, slaapkamer 1 en tevens de hoofdslaapkamer, ruime badkamer met ligbad, wastafelmeubel, toilet en radiator. Woonkamer met typische jaren ’30 en suite deuren v.v. handige kastruimte, eetkamer met open keuken v.v. diverse inbouw apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast / vriezer, inbouwkookplaat (gas) en ingebouwde oven.
Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 slaapkamers waarvan er 1 prima dienst kan doen als thuis kantoor. De achtertuin is ook goed bemeten en heeft een handige stenen berging welke is v.v. elektra.

Omgeving:
Openbaar vervoer op korte afstand met tram 26 en bus 62, Ring A10 / VUMC / Olympisch stadion nabij evenals het Vondelpark op ca. 10 minuten fietsen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht bij de Albert Heijn en tevens zijn er diverse cafés en restaurants in de directe omgeving.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: