Th. K. Lohuizenlaan 210

1095 DW, Amsterdam

€ 1.750 p.m.

Per direct beschikbaar dit heerlijke 3-kamer appartement (2 slaapkamers) in Amsterdam-Oost op het randje met de Indische Buurt. Het appartementen gebouw heeft een lift en een heerlijk balkon over de volledige breedte van de woning. Daarnaast heeft de woning een eigen parkeerplek.
Het delen van het appartement is mogelijk.

Omgeving:
De woning ligt op korte afstand van het Flevopark, de ring A10, openbaar vervoer, de Indische buurt, Amsterdam centrum op nog geen 10 minuten fietsen evenals het centraal station van Amsterdam.
Kortom een goede ligging in een redelijk nieuw gebouw.

Indeling:
Centrale en goed onderhouden entree op de begane grond, entree appartement op de 1e verdieping, ruime hal, apart bereikbaar toilet met fonteintje, 2 goed formaat slaapkamers, moderne badkamer met een douche, handdoekradiator en wastafelmeubel. Een lichte woonkamer met uitzicht over de gracht en toegang tot het brede balkon. De keuken is in open verbinding met de woonkamer en is volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

Details:
– Bouwjaar 2006;
– Energielabel A;
– De huurprijs is exclusief gas, water en elektra, dit wordt op naam van de huurder gesteld;
– Delen van het appartement is bespreekbaar;
– Het appartement is per direct beschikbaar;
– Inkomensnorm is 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– Huurderscheck van toepassing, eigenaar heeft de eindbeslissing;
– Borg 2x de maandhuur;
– Type huurcontract in overleg tussen partijen;
– Roken in het appartement is niet toegestaan, huisdieren in overleg;
– Het appartement wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd;

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: