Strogeelstraat 37

1339 EG, Almere

€ 275.000 k.k.

 

Gelegen in de Regenboogbuurt van Almere-Buiten mogen wij deze goed ingedeelde 4-kamer eengezinswoning (3-slaapkamers) met voor- en prachtige diepe achtertuin met berging aanbieden.
Een heerlijke gezinswoning in een fijne kindvriendelijke buurt waar u zich helemaal thuis zult voelen!
Deze woning mag niet mag ontbreken in uw zoektocht naar uw nieuwe woning.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het makelaarskantoor van Kalwij Vastgoed op het telefoonnummer 020-2134770.

Omgeving:

De woning ligt in een groene omgeving op korte afstand van de Oostvaardersplassen waar u heerlijk kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. Verder ligt winkelcentrum Almere-Buiten op enkele minuten van de woning en voor uw snellere dagelijkse boodschappen is er een Dekamarkt op loopafstand. Openbaar vervoer is ook goed geregeld met de bushalte van de M7 op loopafstand en treinstation Almere Oostvaarders. Middelbare scholen, basisscholen alsook voldoende kinderopvang is aanwezig in de direct omgeving. De snelwegen A6 en A27 richting Amsterdam en Utrecht zijn binnen 10 autominuten te bereiken.

Details:

  • Woonoppervlakte ca. 80m² (conform de NEN 2580);
  • Bouwjaar 1996;
  • Energielabel B;
  • 2 toiletten;
  • 3 slaapkamers;
  • Mechanische ventilatie in de badkamer, keuken en toilet;
  • Volledig voorzien van dubbele beglazing;
  • Ruime berging van ca. 5,8m²;
  • Diepe achtertuin (altijd zon) van ca. 14,5m;
  • Oplevering in overleg tussen partijen.

Indeling:

Voortuin, entree woning, hal met toilet, meterkast met voldoende groepen, ruime woonkamer met een handige trapkast en een grote schuifpui waar veel licht naar binnenkomt. Via de schuifpui komt u in de diepe achtertuin gelegen op het noordoosten. In de achtertuin bevindt zich de handige berging en een achterom. In open verbinding met de woonkamer is de praktisch ingedeelde keuken welke is v.v. diverse apparatuur zoals een oven, vaatwasser en een ingebouwde afzuigkap. De gehele begane grond vloer is voorzien van een nette laminaatvloer.

1e verdieping:

Ruime overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers van ca. 9,6m², 12,6m² en 6,6m². Prima slaapkamer formaten waar zelfs voldoende ruimte is voor kledingkasten en bureaus. De ruime badkamer van ca. 5,2m² is v.v. een inloopdouche, brede wastafelmeubel met handige opberglades, 2e ingebouwde toilet en de opstelling voor de wasmachine- en droger.

Covid-19:

Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: