Siennastraat 243

1339 CX, Almere

€ 325.000 k.k.

***Let op de aangeboden prijs is een bieden vanaf prijs***

 

Wat een ruimte is er te vinden in deze goed bemeten en uitgebouwde 5-kamer hoekwoning van ca. 130 m².

De woning heeft 4 goed formaat slaapkamers, is uitgebouwd aan de achterzijde van de woning, heeft een dakkapel, een bijgebouw van ca. 14 m² en een aparte schuur.

Dit alles op een royaal perceel van 192 m² met een achtertuin van ca. 16 m diep met een achterom.

 

De woning is gelegen in de fijne Regenboogbuurt van de Almere-Buiten, om de hoek van openbaar vervoer en de snelweg A6 met goede verbinding richting Amsterdam (ca. 25min) en Lelystad.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Deen supermarkt die op nog geen 5 minuten van de woning af ligt, maar ook Almere-Buiten centrum ligt om de hoek met een groot aanbod aan winkels. Scholen, kinderopvang en sport bevinden zich in de directe omgeving.

 

Indeling:

Entree, hal, meterkast, toilet, trapkast, ruime keuken v.v. diverse inbouw apparatuur, brede en diepe woonkamer van ca. 35m² met mooie openslaande deuren naar de diepe achtertuin. In de achtertuin bevindt zich een bijgebouw waar de eigenaar nu een eigen salon heeft. Het bijgebouw beschikt over elektra, water en een boiler om het water te verwarmen. Achter in de tuin is ook nog een aparte berging, handig voor o.a. de fietsen.

 

1e verdieping:

Overloop, 3 goed formaat slaapkamers van ca. 9 m², 14 m² en 9 m². De badkamer heeft een oppervlakte van 4m² en is v.v. een 2e toilet, wastafelmeubel en een inloopdouche.

 

2e verdieping:

Overloop, CV-ketel opstelling (2009), wasmachine en droger aansluiting, ruime 4e slaapkamer met een dakkapel.

 

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 1996

– Woonoppervlakte van ca. 128,30 m²

– Perceeloppervlakte van ca. 192 m²

– Oplevering in overleg

– Gunning voorbehoud eigenaar

 

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

 

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

 

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: