Piet Gijzenbrugstraat 13-1

1059 XD, Amsterdam

€ 2.150

Gelegen in de prettige Hoofddorppleinbuurt van Amsterdam-Zuid mogen wij dit zeer hoogwaardig afgewerkte 3-kamer appartement met balkon aanbieden. Energielabel A, vloerverwarming, keuken, badkamer, toilet, vloeren allemaal volledig vernieuwd (2023/2024)!
Het appartement is per DIRECT beschikbaar en ideaal voor een koppel of voor een alleenstaande.

Het appartement ligt om de hoek van het Hoofddorpplein met voldoende winkelaanbod voor uw dagelijkse boodschappen, het Vondelpark op nog geen 5 minuten fietsafstand en de binnenstad bereikbaar met 10 minuten. Daarnaast is het openbaar vervoer goed geregeld met tram 2 nagenoeg voor de deur en hetzelfde geldt voor buslijnen 15 en 62. Ring A10 is daarnaast goed bereikbaar met een goede connecties met de A9 en A4. Ook is vliegveld Schiphol binnen 30 minuten goed bereikbaar met het OV.

Details:

– Per direct beschikbaar;
– Type huurcontract in overleg;
– Huisdieren in overleg;
– Verboden te roken in het appartement;
– Semi gestoffeerd;
– Inkomenseis 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– Borg 2x de maandhuur;
– Nuts voorzieningen worden op eigen naam gesteld;
– Woonoppervlakte ca. 58 m²;
– Woning geschikt voor een koppel en iemand alleen (geen delers);

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed.

Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: