P.M.R. Versteeghstraat 41

1403 R.S, Bussum

€ 1.500 p.m.

In deze gezellige straat in Bussum op korte afstand van de “Bussumerheide” en het centrum van Bussum mogen wij deze goed ingedeelde 4-kamer (3 slaapkamers) eengezinswoning met zonnige achtertuin te huur aanbieden.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A1/A27 richting Amsterdam en Utrecht. Vanaf station Bussum-Zuid, op loop/fietsafstand van de woning, zijn er goede openbaar vervoerverbindingen naar Utrecht en Amsterdam centraal (beide ca. met 20 min te bereiken). Ook Mediapark in Hilversum ligt vlakbij en is op fietsafstand. Verschillende supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen op korte afstand van de woning, sportfaciliteiten, scholen, kinderopvang alle om de hoek van deze fijne woning.

Indeling:
Entree, voortuin, hal met meterkast, lichte woonkamer, toilet en berging, ruime woonkeuken met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, American Fridge, combi-ovenmagnetron, inbouwkookplaat 4-pits en een leuke betonnen aanrechtblad.
De achtertuin is netjes verzorgd en heeft een aparte stenen berging.

1e verdieping:
Overloop, 3 goed formaat slaapkamers waarvan de 2 grotere met handige inbouwkasten, ruime badkamer met 2e toilet, douche en nette wastafelmeubel. Vanuit de overloop is met een rechte steektrap de vliering te bereiken. Deze vliering is ideaal als bergruimte of zoals de oude eigenaar deze gebruikte voor een werkplek. Op de zolder bevindt zich verder de opstelling voor de CV-ketel.

Voorwaarden:
– Inkomenseis betreft 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– 2x de maandhuur aan borg;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd met verlichting;
– Verhuurder zal gegevens van de huurder opvragen ivm. de toewijzing van de woning;
– Gunning eigenaar bij definitieve toewijzing van de woning;
– Minimale huurperiode 12 maanden;
– Per direct beschikbaar.

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen:

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (deze zijn aanwezig tijdens de afspraken);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: