Osirispad 69

1363XK, Almere

€ 1.350 p.m.

PER DIRECT TE HUUR!

Goed onderhouden 3-kamer appartement (2 slaapkamers) met eigen berging en parkeerplaats in het populaire “Homeruskwartier” in Almere-Poort.
Het appartement ligt op korte afstand van het openbaar vervoer (trein en bus) met goede verbindingen naar Amsterdam, Schiphol en Almere Centrum. Ook ligt het appartement op korte afstand van de snelwegen A6/A1 en staat u bijvoorbeeld met 20 minuten in Amsterdam.

Op slechts enkele minuten van het appartement bevinden zich diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Maar ook zijn er voldoende scholen en kinderopvang in de wijk te vinden. OF even uitwaaien en tot rust komen na een lange werkdag, dat kan prima voor de deur in het mooi aangelegde en goed onderhouden “Cascadepark”.
Kortom een goed onderhouden dubbel beneden huis met eigen parkeerplek en berging waar u zonder grote kosten zo naar toe kunt verhuizen.

Details:

– Ideale ligging t.o.v. Amsterdam;
– 2 goed formaat slaapkamers;
– Luxe keuken v.v. diverse inbouw apparatuur;
– Goed formaat badkamer;
– 2 toiletten;
– Op korte afstand van treinstation Almere-Poort;
– Internationale school Almere;
– Uw spullen uitpakken en wonen;
– De woning is volledig gestoffeerd;
– Geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Energielabel A;
– Nutsvoorzieningen worden op eigen naam gesteld van de huurder;
– Op korte termijn beschikbaar;
– Minimale inkomenseis 3x de maandhuur;
– Gunning eigenaar;
– Financiële toetsing van de huurder;
– Huisdieren in overleg met de verhuurder;
– Borg 2x de maandhuur.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: