Oeverpad 509

1068 PM , Amsterdam

€ 1.500

Per direct te huur!

Ruim 3-kamer appartement van ca. 111m² om de hoek van de Sloterplas. 2 goed formaat slaapkamers, volledig gestoffeerd en per direct beschikbaar. Goede verbindingen met het openbaar vervoer naar de stad en naar vliegveld Schiphol. Tevens zijn de uitvalswegen A1/A9 en ringweg A10 op korte afstand van het appartement.
Handige privé fietsenberging in de onderbouw van het complex en een eigen privé parkeerplaats.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet met fontein, inpandige berging van ca. 5m² met CV-Ketel opstelling en wasmachine/-droger aansluiting, WTW unit, ruime badkamer met dubbele wastafel en dubbele inloopdouche, 2 goed formaat slaapkamers van ca. 11,5m² en 12m². Ruime woonkamer van ca. 35m² met inpandig balkon. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken met kookeiland en v.v. diverse inbouwapparatuur.

Details:
– per direct beschikbaar;
– minimale inkomenseis is 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– borg 2 maanden huur;
– type huurcontract in overleg tussen partijen;
– gunning eigenaar;
– delen van het appartement is mogelijk;

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: