Narva-Eiland 203

1014 ZJ, Amsterdam

€ 1.295.000 k.k.

Gelegen in de zeer uniek opgezette wijk “Narva Eiland” in de Amsterdamse Houthavens mogen wij met trots deze in 2021 opgeleverde 3-laagse 5-kamer stadswoning met balkon, tuin en gelegen aan het water aanbieden.
De woning heeft een woonoppervlakte van bijna 150m² en is werkelijk waar compleet te noemen.
Inclusief een heerlijke tuin, kindvriendelijke autoluwe straat, aan een gracht gelegen met watertrap naar beneden voor privé steiger en ligplaats voor eigen boot, eigen parkeerplek onder het gebouw met directe toegang tot de woning, 4 goed formaat slaapkamers, inpandig kantoor / berging, vloerverwarming door de gehele woning, 2 toiletten en 2 badkamers én de perfecte locatie!

De woning is klaar voor de toekomst, deze is gasloos, aangesloten op het warmtenet voorzien van stadswarmte en voorzien van zonnepanelen.
Deze woning is een absolute must-see die aan alle wensen voldoet. In je zoektocht mag deze die niet ontbreken, kom de sfeer proeven en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.
De hoge plafonds zorgen voor veel natuurlijk licht. Rondom de trap in de woonkamer zitten natuurstenen geplaatst in Ibiziaanse stijl. De houten vloer heeft een kasteelvloer look and feel. De hele dag zon met de voortuin op het zuidoosten en het balkon op het noordwesten.

OMGEVING:
De woning is opgeleverd vanuit het project “Het Baken van Narva” op Narva eiland in de Houthavens. Narva Eiland kan de moderne versie van de historische Amsterdamse grachtengordel genoemd worden, waarbij elk pand een unieke uitstraling heeft. De woning ligt tegen de Spaarndammerbuurt aan en biedt alles op minder dan 5 minuten loopafstand. Van supermarkt, snackbar, tandarts, huisarts, apotheek, drogist, drankhandel tot aan café en restaurants.
De woning ligt op nog geen 12 minuten fietsen van het Amsterdams Centraal, minder dan 10 minuten van de Jordaan, minder dan 5 minuten van het Westerpark en de Haarlemmerdijk.

De woning ligt aan ’t IJ, op 10 minuten met de pond naar de NDSM-werf en Amsterdam-Noord. Overige openbaar vervoer verbindingen met bus 22 en 48 naar zowel Amsterdam Centraal of Station Sloterdijk, kortom een uitstekende ligging.

De Houthavens zijn nog in aanbouw en wordt alleen maar mooier. De steiger bij het hotel is in de zomer het nieuwe strand van Amsterdam en er wordt genoeg gezwommen. De zon draait in de zomer dan ook tot een uurtje of 17 aan de tuinkant pas weg, en verschijnt dan tot een uurtje of 19 achter op het balkon.
De straat zelf zit vol gezinnen met kinderen, stelletjes, expats en vriendelijke buren.

DETAILS:
– Bouwjaar 2021;
– Woonoppervlakte ca. 150m²;
– Energielabel A++++;
– Gasloos;
– Stadsverwarming;
– Vloerverwarming door het gehele huis;
– WTW unit aanwezig;
– 4-slaapkamers;
– Eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage;
– Strak gestuukte wanden;
– Luxe en complete keuken (2021);
– 2 badkamers, 2 toiletten;
– Plafondhoogte in de woonkamer van ca. 3.15m;
– Mooie houten vloer op de begane grond en lamel parket op de andere verdiepingen;
– Voortdurend recht van erfpacht van toepassing tijdvak loopt t/m 31-8-2068;
– Erfpacht canon voor het appartement is vastgezet voor 25 jaar t/m 31-8-2043;
– Erfpacht canon voor de parkeerplek afgekocht voor 50 jaar t/m 31-8-2068.

BEGANE GROND:
Voortuin van ca. 25m², entree van de woning bereikbaar via een echt Amsterdams trappetje, garderobe met meterkast, ruime en lichte eetkamer, luxe keuken (2021) in het midden van deze ruimte v.v. een inbouwkookplaat (inductie) met geïntegreerde afzuiging, lichtspotjes, geïntegreerde ladekoelkast, stoom oven, combimagnetron oven, vaatwasser en veel kastruimte. Gezellige woonkamer met toegang tot het balkon waar je een heerlijk uitzicht hebt over de gracht.

1e VERDIEPING:
Zeer royale slaapverdieping met 2 goed formaat slaapkamers van ca. 13,4m² en 13,6m², een ruime badkamer met douche, toilet, hoekbad en een nette dubbele wastafel en nette handdoekradiator. Mede door de hogere plafonds op deze verdieping maakt dit tot een prettig en licht gedeelte van de woning.

SOUTERRAIN -1:
Via de begane grond is de souterrain verdieping via een brede en luie trap bereikbaar, op deze verdieping bevinden zich 2 goed formaat slaapkamers van ca. 8,3 en 14,3 m², een ruime badkamer voorzien van een douche en een nette dubbele wastafel en nette handdoekradiator. Daarnaast is er een separaat toilet met fonteintje bereikbaar vanuit de gang. Onder de trap zitten de wasmachine en droger aansluitingen met veel ruimte voor opslag. Daarnaast is er een aparte bergkast met de WTW opstelling.

KELDER -2:
Deze verdieping heeft een multifunctionele ruimte van ca. 11,5m² welke door eigenaar in gebruik was als kantoor maar ook prima dienst kan doen als ruime berging of privé sportgelegenheid. Verder is er onder de trap veel mogelijkheid tot opbergruimte. Tevens is er toegang tot de parkeerkelder met een eigen parkeerplek voor de deur.

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: