Naarderstraat 48

1272 NL, Huizen

€ 3.500

Op de grens van Naarden en Huizen in het groene Gooi, mogen wij deze fantastische en met zeer veel woonoppervlakte helft van dubbele woning aanbieden. 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, een openhaard, een fantastische zonnige tuin, een eigen dubbele oprit en héél véél woonruimte is wat u hier zult tegenkomen.

De woning ligt om de hoek van het mooie Goois Natuurreservaat, Bikbergen en de Sijsjesberg. Uitvalswegen A1 en A27 zijn goed bereikbaar en daarnaast is het openbaar vervoer met directe verbindingen richting Amsterdam / Bussum en Hilversum goed verzorgd en op loopafstand van de woning. Sporten kan uiteraard lekker in de buitenlucht maar ook hockey, voetbal, skiën of fitness faciliteiten zijn in de buurt van de woning.
Daarnaast liggen het oude dorp van Huizen met o.a. een gezellige zaterdagmarkt en een breed aanbod van winkels, scholen en kinderopvang in de directe nabijheid van deze heerlijke woning.

***De woning is per 1 augustus 2023 beschikbaar voor de verhuur***

Bijzonderheden:

– Huurprijs € 3.500 per maand excl. gas, water en elektra en gemeentelijke belastingen;
– Borg 2x de maandhuur;
– Inkomenseis 3x de maandhuur (gezamenlijk bruto inkomen);
– Groot perceel van ca.420m²;
– Woonoppervlakte van ca. 220m;
– Bijgebouw met kelder verdieping van ca. 65m²;
– Een woonkamer van ca. 50m² met openslaande deuren naar de zonnige tuin;
– Sfeervolle openhaard in de woonkamer;
– Eigen oprit welke plek geeft voor 2 auto’s;
– Alle slaapkamers zijn van goed formaat;
– 2 badkamers;
– 3 toiletten;
– Luxe keuken van ca. 16m² v.v. diverse inbouwapparatuur;
– Type huurcontract in overleg tussen partijen;
– Huisdieren in overleg, roken in de woning niet toegestaan;
– De woning zal semi gemeubileerd opgeleverd worden en nagenoeg volledig gestoffeerd.
– Voorbehoud gunning eigenaar;

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: