Meerstraat 34

1353 AX, Almere

€ 240.000 k.k.

Wat een heerlijk en ruim 4-KAMER appartement van ca. 77m² in het centrum van Almere-Haven met 2 terrassen en ruime berging in de onderbouw. Het appartement ligt om de hoek van de gezellige havenkom met diverse restaurants en natuurlijk alle winkels en voorzieningen op loopafstand.
Het appartement ligt om de hoek van het Gooimeer en de Gooimeerdijk-West waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt sporten maar ook in de zomer heerlijk kunt zonnen en zwemmen aan het zwemstrand Almere-Haven. Daarnaast ligt het appartement op nog geen 20 autominuten van Amsterdam vandaan en kunt u vrij parkeren voor de deur. Ook de openbaar vervoer verbindingen naar Station Almere is goed te noemen, zo bent u met de bus met ca. 20min. op het Station Almere en staat u met ca. 40min. op Amsterdam Centraal. Kortom een appartement die niet mag ontbreken in uw zoektocht dus maak snel een afspraak!

Indeling:
Ruime en schone centrale entree, entree appartement op de 1e verdieping (bereikbaar met een lift), ruime hal met toegang tot de nette badkamer met een douche, wastafel en een handdoekradiator. Het toilet (inbouw) met fonteintje is toegankelijk vanuit de hal, slaapkamer 1 en 2 van ca. 12m² en 7m² met toegang tot een terras en met een handig ingebouwde kast. Handige inpandige berging met opstelling voor de wasmachine en de CV-ketel opstelling.
Ruime en lichte woonkamer van ca. 26m² met toegang tot de halfopen keuken van ca. 6,3m² welke is v.v. diverse losse apparatuur en een RVS afzuigkap. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een 3e kamer welke nu in open verbinding staat met de woonkamer, vanuit deze kamer die nu in gebruik is als eetkamer is er toegang tot een zonnig terras van ca. 5,3m².
In de onderbouw van het complex heeft dit appartement ook nog een eigen privé berging, handig voor uw fiets en opslag van uw spullen.

Details:
– Het appartement is bereikbaar met een lift;
– 4-kamers, 2 slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van 3 slaapkamers;
– Het appartement is v.v. een laminaatvloer;
– Gedeeltelijk dubbel glas, kunststof draai- kiep kozijnen;
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren;
– Meerjarenonderhoudsplan aanwezig;
– Woonoppervlakte conform de NEN2580 van ca. 77,4m²;
– Ruime berging in de onderbouw van ca. 5,2m².
– Bouwjaar appartement ca. 1984;
– Energielabel: C.

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen:

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (deze zijn aanwezig tijdens de afspraken);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: