Lucellestraat 39-2

1055 HW, Amsterdam

€ 335.000 k.k.

Wat een super fijn ingedeeld 3-KAMER appartement van ca. 51 m² met perfect op de zon gelegen balkon (west) en ruime berging in de onderbouw.
Dit appartement is zoals we noemen “turn key”, mooie vloeren, nette keuken, moderne badkamer, 2-slaapkamers, spullen uitpakken en wonen!

OMGEVING:
Het appartement ligt in de wijk Bos en Lommer en is gelegen op korte afstand van onder meer het Erasmuspark ca. 2 minuten, het Westerpark 5 minuten, Oud-West, de Jordaan, de Jan van Galenstraat en het Bos & Lommerplein met diverse winkels en supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, de gezellige Bos & Lommerplein markt, het openbaar vervoer met tram 7 en 19, en bus 21 en 80 met o.a. goede verbindingen naar station Sloterdijk.
Ook de uitvalswegen ring A10/A5 en A4 zijn goed bereikbaar en vliegveld Schiphol ligt nog op geen 15 minuten van dit fijne appartement.

DETAILS:
– Bouwjaar omstreeks 1942;
– Volledig voorzien van dubbele beglazing;
– Woonoppervlakte ca. 51 m² (conform nen2580 gemeten);
– Aparte fietsenberging van ca. 7 m²;
– Actieve VvE beheerd door VvE beheer Amsterdam;
– Maandelijkse VvE bijdrage € 117,88;
– Voortdurend recht van Erfpacht afgekocht t/m 15-10-2056;
– Vernieuwde keuken (2016) en badkamer/toilet (2021);
– Nette laminaatvloer in de gehele woning;
– Vernieuwd elektra, uitgebreide groepenkast;
– Stucwerk op de wanden en plafond;
– Complete straat is heringericht en volledig vernieuwd;
– Oplevering van het appartement in overleg;

INDELING:
Entree van het appartement op de 2e verdieping, overloop met de meterkast, toiletruimte, 1e slaapkamer welke nu in gebruik is als werkruimte en plek heeft voor een grote kledingkast. Vanuit deze kamer is er toegang tot het balkon. Nette en moderne badkamer v.v. een inloopdouche en wastafelmeubel, 2e (hoofd) slaapkamer met plek voor een kledingkast en ook vanuit hier toegang tot het zonnige balkon. De mooie keuken is gelegen tussen de slaapkamers en is recent vernieuwd, de keuken is v.v. een inbouw koel- vriescombinatie, een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een oven.
De gezellige woonkamer is gelegen aan de straatzijde en heeft voldoende plek voor een goede eettafel en zithoek.
Dit appartement is perfect ingedeeld en u kunt hier zonder te hoeven investeren direct lekker wonen en genieten van deze gezellige buurt in Amsterdam Bos & Lommer.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: