Liebergerweg 494

1221 MA, Hilversum

€ 250.000 k.k.

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZULLEN ER GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INGEPLAND WORDEN. MOCHT U AL EEN AFSPRAAK GEPLAND HEBBEN DAN ZAL DEZE GEWOON DOORGAAN ZOALS BESPROKEN.

BECAUSE OF THE GREAT INTEREST SHOWN FOR THIS PROPERTY NO NEW APPOINTMENTS WILL BE MADE. IF YOU ALREADY SCHEDULED THEN THE APPOINTMENT WILL TAKE PLACE AS PLANNED.

Elke dag genieten van een prachtig weids uitzicht over Hilversum dat werkelijk waar nooit verveeld? Maak dan snel een afspraak bij dit ruime 3-kamer appartement van ca. 75m². Het appartement beschikt over een ruime garage en is het appartement bereikbaar met een lift.

Omgeving:
Het appartement ligt aan de rand van het centrum van Hilversum, met nog geen 5 fiets minuten staat u bij de vele winkels, gezellige restaurants, cafés, bioscoop, de markt, foodcourt en nog vele andere fijne plekken die Hilversum rijk is.
Ook het openbaar vervoer is goed geregeld vanaf deze plek, met een paar minuten met de stadsbus of op de fiets staat u op Hilversum station met goede verbindingen richting Utrecht en Amsterdam. Ook de uitvalswegen A27/A1 zijn binnen 5-10 autominuten bereikbaar. Kortom een appartement met een zeer goede ligging.

Details:

– Woonoppervlakte ca. 74.1 m²
– Ruime verlengde garage in de onderbouw van ca.
– 2 goed formaat slaapkamers
– Goed formaat balkon met een prachtig uitzicht over Hilversum
– De slaapkamers zijn v.v. screens (zonwering aan de buitenzijde)
– Het appartement is v.v. laminaatvloeren
– Wandafwerking in het appartement merendeels granol
– Volledig dubbel glas
– Energielabel is in aanvraag, zeer waarschijnlijk een C label
– CV-ketel Intergas 2017

Indeling:
Hoofdentree met ruime goed onderhouden centrale hal, toegang tot de lift, entree appartement op de 5e etage, vestibule, gang met ruime bergkast met de aansluiting voor de wasmachine en de CV opstelling, ruime hoofdslaapkamer met inbouwkast, 2e slaapkamer, apart toilet met fonteintje, badkamer met wastafel en inloopdouche, ruime woonkamer met veel lichtinval vanaf de balkonzijde en prachtig uitzicht over Hilversum voorts de open keuken v.v. diverse apparatuur.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: