Korte Godelindestraat 20 A3

1402 WT, Bussum

€ 215.000 k.k.

Met trots mogen wij dit unieke appartement gelegen in de voormalige Lindeschool in Bussum aanbieden. Het appartement is ca. 69m² groot en heeft maar liefst plafonds van ca. 3m hoog en heeft daarnaast een eigen berging en parkeerplek!
Een unieke woonbeleving in een prettige wijk van Bussum, maak dus snel een afspraak en mis dit ruime appartement niet!

Let op dit appartement wordt aangeboden met een “koop goedkoop regeling” van woningstichting Dudok. Voor meer informatie hierover vraag de verkopende makelaar Sjoerd Kalwij van Kalwij Vastgoed.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op korte afstand van de Bussumerheide, het centrum van Bussum, divers winkelaanbod op de Huizerweg en de gezellige buurtsuper om de hoek. Sportvelden zijn nabij evenals scholen en kinderopvang.
De uitvalswegen A1/A27 richting Amsterdam en Utrecht. Bussum heeft 2 treinstations waardoor Amsterdam en Utrecht binnen 30 minuten te bereiken zijn.

Details:

Bouwjaar 1921, renovatiejaar 2001;
Woonoppervlakte van ca. 69m²;
Volledig v.v. dubbele beglazing;
Professioneel beheerde VvE door VvE Beheer het Gooi;
Maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 127,73;
Nette laminaatvloer door het gehele appartement;
Mechanische ventilatie;
CV-Ketel bouwjaar 2017;
Dit appartement wordt aangeboden via de “Koop Goedkoop” regeling van woningstichting Dudok;
De nieuwe eigenaar maakt opnieuw gebruik van de ingroei regeling / korting die wordt aangeboden op de te betalen erfpacht. Zo betaalt u pas in het 11e jaar de volledige canon;
Dit appartement is zonder grote investeringen te betrekken, spullen uitpakken en wonen;
Mogelijkheid tot het maken van 2 slaapkamers na verplaatsing van de keuken;
Oplevering van het appartement is in overleg tussen partijen;

Indeling:
Eigen privé entree van het appartement op de 2e verdieping, ruime hal met bergvliering, toilet met fonteintje, nette badkamer v.v. een inloopdouche, wastafel en handige opbergruimte. Handige inpandige berging met CV-opstelling en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ruime slaapkamer van ca. 11m² met voldoende plek voor een goed formaat kledingkast.
Vanuit de hal is de zeer ruime en lichte woonkamer bereikbaar met fantastische plafonds van ca. 3m hoog, dit maakt de woonkamer van ca. 31m² een zeer aangenaam verblijf. Vanuit de woonkamer is door de dubbele (klap) deur de nette keuken te bereiken. De ruime keuken (2017) is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een koel-vriescombinatie, inbouw kookplaat en oven. Tevens heeft de keuken een deur met frans balkon.
Op de begane grond bevinden zich de eigen parkeerplek en de privé berging.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: