Korte Geuzenstraat 700 707

1056 KZ, Amsterdam

€ 100.000 k.k.

Wij mogen aanbieden deze recent gerenoveerde en comfortabele kamer met een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Gelegen in een rustige wijk en zeer centraal, ideaal voor een student of als pied-à-terre.

De kamer is ingericht met een hoogslaper waaronder je kunt werken aan het buro of even relaxen op de bank.
De ruimte is voorzien van alle gemakken zoals een wastafel met warm en koud water, een koelkast en een grote kast voor al je spullen.

Er is voldoende bergruimte in de kast, maar ook onder de bank is een handige extra ruimte voor je spullen.
De kozijnen in de kamer zijn uitgevoerd met dubbel glas, een kantelraam en ventilatie, een modern intercom systeem waarmee je via een app (met beeld) de bezoeker toegang kunt geven.

De ruimte zal gemeubileerd worden opgeleverd met o.a.: een hoogslaper/bureau/bank, koelkast, en (verduisterende) gordijnen.

DE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES
Via de gezamenlijke lift of met de trap ga je naar de 7e etage. Bij binnenkomst vind je de gemeenschappelijke badkamer met 2 douches en 2 toiletten en een aparte wastafel.
Aan de andere kant is de goed ingerichte keuken met een gezellige tafel zodat je kunt genieten van het prachtige uitzicht over het centrum van Amsterdam.
In de keuken kun je gebruik maken van alle apparatuur zoals de kookplaat, magnetron, waterkoker, broodrooster etc. maar ook pannen, borden, bestek etc.
Ook kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke tuin op de begane grond.
3x per week vindt er een schoonmaak plaats van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken, badkamer en gang.
Wifi is aanwezig en maakt deel uit van de servicekosten.

DE OMGEVING
De kamer is gelegen in een mooi monumentaal pand uit omstreeks 1942 en is rustig gelegen op de hoek van de Kostverlorenvaart en de Admiraal de Ruijterweg. Dit is tussen het Westerpark, Oud-West en de Jordaan.
In de buurt is een ruim aanbod aan lokale winkels en supermarkten, veel gezellige cafés en restaurants (o.a. de Foodhallen).

BEREIKBAARHEID
Op de fiets ben je binnen enkele minuten in het Westerpark, de Jordaan, het centrum en de stations Sloterdijk.
Zowel de stations Sloterdijk als Centraal zijn gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Tram 12, 13 en 14 stoppen om de hoek. De bussen 18 en 80 brengen je o.a. naar Amsterdam Centraal en Zandvoort.

De ring A10 ligt op 7 autominuten. Parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning.

VvE:
De Vereniging van Eigenaren KG 700 wordt door de Huishouding uitgevoerd. De service kosten bedragen € 167,74 per maand (inclusief stookkosten van ingeschat op ca. € 30,- per maand) Wifi, water, elektriciteit, schoonmaak 3 keer per week van de gemeenschappelijke ruimten, liftonderhoud, groot onderhoud van de flat, etc.)

BIJZONDERHEDEN:
– Gemeentelijk monument 200728;
– Direct beschikbaar;
– Huisdieren in het hele gebouw zijn niet toegestaan;
– Het gekochte mag door één persoon worden bewoond;

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

COVID-19:
– U heeft geen last van een verkoudheid;
– U heeft niet de volgende symptomen: hoesten OF koorts >38 graden;
– Tijdens de afspraak wordt er geen hand gegeven;
– Tijdens de afspraak wordt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar gehouden;
– Tijdens de afspraak worden er zo min mogelijk spullen aangeraakt;
– Bezichtiging van een woning met maximaal 2 personen. Met meer dan 2 personen na overleg met de verkopende makelaar;
– Alle aanwezigen dragen verplicht mondkapjes en daarnaast adviseren we het gebruik van handschoenen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: