Keizersgracht 644B

1017 ES , Amsterdam

€ 1.350.000 k.k.

Gelegen in het hartje van onze hoofdstad, aan de prachtige Keizersgracht en de Amsterdamse grachtengordel, mogen wij met trots dit zeer stijlvolle en met oog voor detail compleet in 2020 gerenoveerde BEL etage appartement aanbieden.
Het appartement is werkelijk een plezier voor het oog, de details van de afwerking zijn in overleg tussen eigenaar en architect FG Stijl tot stand gekomen en ademen weldoordachtheid en werken karakter en historie versterken, uitgevoerd in combinatie met hedendaagse technologieën.

Plafond hoogtes in de woonkamer van 4,5m, roeden ramen, karakteristieke en perfect werkende open haard, volledig geïntegreerde airconditioning, prachtige hoge plinten, nieuwe radiatoren en overal dimbare LED verlichting (zowel radiatoren als verlichting via Google Home op afstand te bedienen), stijlvolle nieuwe parketvloer, nieuw gestuukt en geïsoleerd plafond, dit alles is slechts een fractie uit de vele zaken die u hier zult ervaren in dit unieke grachtenpand.
Het gebouw de “Residence” heeft een Rijksmonumenten status en stamt uit omstreeks 1702. Ooit bestond het gebouw uit twee afzonderlijke panden die in de jaren ’70 tot een pand zijn verbouwd. Het pand is gelegen op eigen grond en zodoende is hier geen erfpacht van toepassing.

LOCATIE:
Het appartement heeft vrij zicht op de prachtige Keizersgracht welke de breedste gracht is van de grachtengordel. Door zijn centrale ligging zijn alle denkbare voorzieningen op loopafstand te bereiken. Denk hierbij aan het Rijksmuseum, het Waterlooplein, de Stopera en Koninklijk theater Carré. Om de hoek is de Noord-Zuid metro die rechtstreeks naar de Zuidas gaat en een gemakkelijke verbinding heeft naar luchthaven Schiphol.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Vijzelgracht maar ook de gezellige binnenstad van Amsterdam liggen op loopafstand, maar ook winkelgebied de 9 straatjes, diverse restaurants, cafés en gezellige koffie barretjes liggen om de hoek van dit fantastische appartement.
Daarnaast is er een overdekte parkeergarage “APCOA PARKING Prins & Keizer” waar je met de parkeervergunning op dit adres gebruik van kan maken. De ingang is 20 meter bij de voordeur van de woning vandaan.

INDELING:
Centrale en ruime entree, zeer luie trap naar de voordeur van het appartement, hal met toegang tot het luxe bidet toilet welke is v.v. een fonteintje, “koud-gelegd” marmer mozaïek muur en vloer, , en een mooie designkraan. De goed formaat slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is v.v. dubbel glas, continue luchtcirculatie, alsmede airconditioning. Via de dubbele deuren stapt u de prachtige woonkamer binnen met plafondhoogtes van maar liefst 4,5m.
De prachtige hoge raampartijen met elektrisch te bedienen gordijnen, de karakteristieke openhaard, prachtige wand- en plafond verlichting en een gezellige eethoek maken de binnenkomst in deze ruimte tot een absoluut plezier. Ook is er veel kastruimte aanwezig en zijn deze op een gedetailleerde en inventieve manier weggewerkt in de wand oppervlakten alsmede onder de trap.
De luxe halfopen keuken is v.v. diverse inbouw apparatuur (Siemens) zoals een inductie kookplaat, oven, koel-vries combinatie, vaatwasser en een Quooker kraan. Daarnaast is goed nagedacht over de kastindeling en is er voldoende berg ruimte gecreëerd.
Vanuit de woonkamer is middels de prachtige trap met gedetailleerde balustrade de bovenverdieping te bereiken. Eigenaar heeft hier een werkkamer gecreëerd met een prachtig uitzicht over de woonkamer en via de hoge ramen op de Keizersgracht. Optioneel is hier om een 2e (open of gesloten) slaap/werkkamer te creëren. Via deze verdieping komt u bij de inloopkast/kamer waar ook toegang is tot de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van prachtig tegelwerk, luxe sanitair en een goed formaat inloopdouche. Een luxe design wastafelmeubel en designkraan, een handdoekradiator en het 2e bidet toilet maken deze badkamer volledig af.
In de onderbouw van het gebouw bevindt zicht tevens een goed formaat privé berging van ca. 5,5m² en is de gemeenschappelijke wasruimte aanwezig en bereikbaar voor de VvE leden. Tevens is aan de achterkant van het gebouw een gemeenschappelijke tuin op het zuiden.

BIJZONDERHEDEN:
– Rijksmonument;
– Eigen grond;
– Bouwjaar omstreeks 1702;
– Prachtige en perfect werkende openhaard;
– Ingebouwde airconditioning door het gehele appartement;
– Volledig onder architectuur van FG Stijl gerenoveerd in 2020;
– De elektrische installatie is volledig vernieuwd (2020) en via Google Home te bedienen;
– Nieuwe efficiënte radiatoren (via Google Home op afstand te bedienen)
– Vloeroppervlakte ca. 85m² (NEN 2580 gemeten);
– Gemeenschappelijke wasruimte aanwezig in het gebouw;
– Actieve en gezonde VvE met 10 leden welke extern in beheer is;
– Maandelijkse servicekosten € 326,70;
– Blokverwarming in het gebouw aanwezig;
– Voorschot stookkosten € 124,00 per maand;
– Appartement is gasloos;
– Veel bergruimte in het appartement aanwezig plus aparte berging op de begane grond;
– Gemeenschappelijke tuin op het zuiden;
– Flexibele oplevering;
– Eventueel met nieuw en op maat gemaakt meubilair over te nemen tegen meerprijs;
– Parkeren via vergunningsstelsel (nagenoeg geen wachttijd);
– (openbare) parkeergarage APCOA Parking Prins & Keizer op 20 meter afstand gelegen;

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: