Jan Evertsenstraat 141-3 Amsterdam

1057BW, Amsterdam

€ 325.000 k.k.

Om de hoek van het Mercatorplein en het heerlijke Rembrandtpark in de gezellige wijk de Baarsjes mogen wij dit goed ingedeelde 2-kamer appartement van ca. 46m² met zonnig balkon op het zuiden aanbieden. Daarnaast beschikt dit appartement over een goed formaat zolderberging van ca. 7,3m². Op de bovenste verdieping is tevens een heerlijk zonnig gemeenschappelijk dakterras aanwezig waar de bewoners van het gebouw gebruik van kunnen maken.
Belangrijk detail, het appartement is gelegen op EIGEN GROND, dus geen erfpacht!

OMGEVING:
Waar te beginnen, met 15 fietsminuten in het centrum van Amsterdam, de Jordaan, Oud-West, vele gezellige cafés en restaurants waaronder het bekende Bar Baarsch, cafe Zurich of een heerlijk kopje koffie halen bij White Label coffee west. Maar ook het heerlijke Rembrandtpark voor een wandeling of om even lekker te sporten liggen om de hoek. Zoek het iets verder op dan sta je binnen 10 minuten met de fiets in het Vondelpark.
Ook ligt het appartement op loopafstand van openbaar vervoer met tram 13 en 7, de ringweg A10 op 2 minuten, nog geen 15 minuten van Schiphol en station Sloterdijk.

DETAILS:
• Woonoppervlakte (GO) ca. 45,9m² (conform de NEN 2580);
• Bruto vloeroppervlakte ca. 51,5m²;
• Bouwjaar rond 1926;
• Eigen grond;
• Gemeenschappelijk dakterras op de bovenste verdieping;
• Cv ketel Remeha Tzerra (2015);
• Volledig voorzien van dubbele beglazing;
• Actieve VvE met een online portal, 4 leden in totaal, schilderwerk voor- en achterzijde staat op de planning;
• VvE bijdrage € 116,00 per maand;
• Oplevering in overleg tussen partijen

INDELING:
Entree appartement, hal, badkamer met toilet en inloopdouche, woonkamer met veel lichtinval door de 3 hogere raampartijen aan de voorzijde van het gebouw. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken aan de achterzijde welke is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, koelkast en een combi oven magnetron. Het aanrechtblad betreft een donkergrijs hardstenen blad.
De ruime slaapkamer met aansluitend het zonnige balkon (Z) is te bereiken via de woonkamer en is gescheiden middels een glazen wand. De slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een goede kledingkast en heeft vrij uitzicht over de binnentuin.
Op de zolder verdieping ligt recht boven het appartement een eigen berging waar wellicht mogelijkheden bestaan om deze bij de woning te betrekken, let op toestemming VvE en gemeente is vereist.
En zeer fijn appartement met mogelijkheden op een goede locatie in de Baarsjes van Amsterdam.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: