Eva Besnyostraat 579

1087LM, Amsterdam

€ 500.000 k.k.

Met veel enthousiasme mogen wij deze zeer goed ingedeelde en goed onderhouden 4-kamer stadswoning op Haveneiland-Oost aanbieden. De woning heeft een zonnig dakterras op het zuidwesten, een eigen parkeerplek en veel bergruimte. De locatie is super te noemen zo om de hoek van het “Theo van Goghpark”, het Diemerpark en het IJmeer. U heeft simpelweg de keuze tussen een strandwandeling of even op de fiets naar het centrum van Amsterdam, u woont in de stad en gelijktijdig in de natuur.
Maak snel een afspraak en kom de sfeer proeven van dit fijne huis.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige straat om de hoek van diverse parken en veel water, voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt om de hoek, winkelcentrum IJburg maar ook heel handig bij de Maxis in Muiden met verschillende winkels. Maar ook de IJburglaan/Pampuslaan kent vele lokale ondernemers met leuke winkels waar u prima kunt shoppen. Uiteraard zijn er ook diverse bakkerijen, slagers, gezellige koffie tentjes zoals de “Espressofabriek”, vele restaurants zoals Dok 48, NAP, Kitchen of Hapiness, Caña kortom genoeg keuze.
Wat ook prettig is aan de ligging van de woning is de afstand tot de scholen, zowel basisscholen, middelbare scholen maar kinderopvang zijn goed vertegenwoordigd en liggen op nog geen 5 minuten van de woning vandaan. Daarnaast zijn ook de snelweg A1/A10 snel te bereiken en is het openbaar vervoer goed geregeld en is het centraal station van Amsterdam met zowel de bus als de tram (26) goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 116m²
– Erfpacht afgekocht t/m 15-03-2058
– Eigen parkeerplek in de nabij gelegen parkeergarage (onderdeel van een VvE)
– 3 goed formaat slaapkamers
– Zonnig terras van ca. 9m²
– Hoge plafonds van ca. 2.65m
– Nette afwerking, u kunt deze woning zonder grote aanpassingen betrekken
– Stadsverwarming
– Energielabel: A
– Volledig geïsoleerd en volledig v.v. dubbele beglazing
– Vloerverwarming door de gehele woning
– De volledige woning is v.v. een mooie en lichte laminaatvloer

Indeling:
Buitenberging, entree woning, ruime hal met meterkast en stadsverwarming unit, modern toilet met fonteintje, toegang tot de zeer ruime en luxe uitgevoerde eetkeuken van ca. 20m² met veel kastruimte. De keuken is van het merk Siematic en is v.v. diverse inbouw apparatuur zoals een brede keramische kookplaat (Pelgrim), brede RVS afzuigkap, heteluchtoven, combi-magnetron, vaatwasser, een een ruime koel- vriescombinatie (Siemens). Ook is er voldoende ruimte in deze eetkeuken voor een goed formaat eettafel waar u dus heerlijk kunt genieten en tafelen samen.
Ook bevindt zich in de keuken een handige trapkast met veel bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal is er tevens toegang tot een ruime inpandige berging met veel hoogte en voldoende opbergmogelijkheden.

1e verdieping:
Op deze verdieping is de brede woonkamer gelegen van ca. 28m² groot. Door de raampartijen aan weerskanten is dit een bijzonder prettige en lichte ruimte. Aansluitend aan de woonkamer is de 1e slaapkamer met een eigen inloopkast, vanuit deze kamer is er ook toegang tot het zonnige terras d.m.v. een brede schuifpui. Op het terras kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon en heerlijk buiten eten en borrelen. Deze slaapkamer is v.v. ingebouwde zonwering aan de buitenzijde.

2e verdieping:
Ook deze verdieping heeft veel lichtinval door de meerdere raampartijen. Op deze verdieping treft u 2 goed formaat slaapkamers van ca. 10m² en 15m² waarvan 1 kamer is v.v. zonwering aan de buitenzijde. De badkamer is gunstig gelegen tussen deze 2 kamers in. De badkamer heeft een goede indeling en is v.v. een mooi ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een nette wastafel. De badkamer is verder afgewerkt met mooie tegels tot aan het plafond en goede kwaliteit kranen.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: