Edelhert 21

1273 GE, Huizen

€ 1.995 k.k.

Hierbij mogen wij deze ruime en goed ingedeelde 6-KAMER middenwoning van ca. 130m² met ruime berging en eigen carport! De woning is fantastisch gelegen nabij bos, heide en strand (4 minuten fietsen van strand Zomerkade) in de groene en rustige wijk de “Huizermaat”.
Let op flink lagere energielasten door de aanwezige zonnepanelen.

Om de hoek liggen het Bad Vibelpark, het Gooimeer, diverse scholen, sportverenigingen en het Oude Dorp van Huizen. Verder ligt het huis op korte afstand van de uitvalswegen A1 en A27, waardoor ondermeer Amsterdam en Utrecht snel te bereiken zijn. Ook is er openbaar vervoer met goede verbindingen naar Amsterdam, Hilversum en Bussum op loopafstand van dit heerlijke gezinshuis. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u vlakbij terecht bij winkelcentrum Holleblok (Boni) of Oostermeent (AH) en op zaterdags natuurlijk de gezellige markt van Huizen!

Details:
• De woning is per direct beschikbaar;
• De woning wordt volledig gestoffeerd en deels gemeubileerd opgeleverd;
• In de woning mag niet gerookt worden;
• De huurprijs is excl. gas / water / elektra / internet en tv;
• Borgstelling 2x de maandhuur;
• Inkomensvereiste minimaal 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto maandinkomen;
• Eigenaar heeft de eindbeslissing in de gunning van de woning;
• Vrij uitzicht op groen;
• Eigen carport en ruime berging;

Indeling:

Parterre:
Entree, ruime hal met gaderobe, ruime lichte woon- eetkamer, halfopen keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, openslaande deuren naar de zonnige achtertuin welke op het zuidwesten is gelegen. Via de achtertuin is er toegang tot de ruime stenen berging en handige privé carport. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een tussenhal met toilet en fonteintje. De parterre is voorzien van natuursteen plavuizen met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers en een ruime moderne badkamer die is voorzien van een ligbad met douche, 2e toilet, wastafelmeubel en een handdoekradiator.

2de verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Op de ruime voorzolder is er ondermeer plek voor de wasmachine en droger en is de opstelplaats van de CV-ketel. Daarnaast is er een ruime studeer- of slaapkamer en een ruime lichte slaapkamer met dakkapel.

Kortom: een heerlijk thuis met rust en ruimte op slechts 30 autominuten van zowel Amsterdam als Utrecht!

Richtlijnen tijdens een afspraak op locatie in verband met COVID-19 virus:

– U heeft geen last van een verkoudheid;
– U heeft niet de volgende symptomen: hoesten OF koorts >38 graden;
– Tijdens de afspraak wordt er geen hand gegeven;
– Tijdens de afspraak wordt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar gehouden;
– Tijdens de afspraak worden er zo min mogelijk spullen aangeraakt;
– Bezichtiging van een woning met maximaal 2 personen. Met meer dan 2 personen na overleg met de verhurende makelaar;
– Alle aanwezigen dragen verplicht mondkapjes en daarnaast adviseren we het gebruik van handschoentjes.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: