Antillenstroom 4

1271CM, Huizen

€ 385.000 k.k.

Wat een heerlijk licht en goed onderhouden woonhuis met zeer royale tuin mogen wij aanbieden in Huizen! Deze ruime en uitgebouwde 4-kamer middenwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 118 m² en staat op een perceel van maar liefst 221 m²! De woning ligt in een uitermate kindvriendelijke buurt en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur op eigen terrein.

Omgeving:
De woning ligt in de geliefde woonwijk Gooierhoofd aan het Gooimeer, op loopafstand van de Jachthaven van Huizen, het Nautisch Kwartier met diverse horecagelegenheden en het surfstrand met boulevard. Nabij diverse sportaccommodaties en openbaar vervoer met goede verbindingen naar Hilversum, Bussum, Amsterdam en Utrecht. Ook de uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht liggen op korte afstand. Het aanbod van scholen en kinderopvang is ruim, net als de keuze uit diverse winkelcentra voor uw dagelijkse boodschappen. Het gezellige “Oude Dorp” van Huizen is tevens op korte afstand van de woning en zo is een weekendbezoek aan de gezellige zaterdagmarkt dan ook een absolute must. Kortom een ideale ligging met groen, water en een goed voorzieningenniveau in de buurt van deze nette woning.

Details:
– Bouwjaar ca. 1987
– Woonoppervlakte van ca. 118 m²
– Perceeloppervlakte van 221 m²
– Achtertuin van ca. 22m diep gelegen op het westen
– Vrijstaande houten berging van ca. 14m²
– Uitbouw achterzijde (2010) voorzien van elektrisch zonnescherm
– Brede dakkapel aan de achterzijde
– Volledig v.v. dubbele beglazing
– Energielabel C
– Ruime woonkamer van ca. 36m² met gashaard
– De begane grond is volledig gestuukt (wand en plafond) en v.v. een mooie houten lamelparket vloer
– Airconditioning en elektrische rolluiken op de bovenste verdieping

Indeling:
Voortuin met parkeren op eigen terrein (plek voor 2 auto’s), entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, trapkast, luxe keuken (2009) met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, luxe 6-pits fornuis met oven, ingebouwde koel-vriescombinatie en een zwarte afzuigkap. Ruime uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de diepe en zonnige achtertuin. In de achtertuin staat een vrijstaande houten berging en heeft een achterom.

1e verdieping:
1e slaapkamer (voorheen 2) van ca. 18m² met inbouwkasten, 2e slaapkamer van 9m², ruime badkamer (2014) met nette wastafelmeubel, 2e inbouw toilet, inloopdouche met luxe regendouche en handdoekradiator. De badkamer is v.v. mooi tegelwerk tot het plafond en heeft leuke nisjes met verlichting.

2e verdieping:
Zeer ruime en lichte 3e slaapkamer van ca. 20m², de opstelling voor de wasmachine en droger is mooi weggewerkt in een kast. Mede door de brede dakkapel aan de achterzijde is veel ruimte gewonnen op deze verdieping. Zowel de dakkapel als het dakraam aan de voorzijde brengen veel licht binnen. De dakkapel is voorzien van elektrische rolluiken. Op deze verdieping is tevens de opstelplaats voor de Cv-ketel en handige bergruimte. Ook is er een airconditioning met afstandsbediening aanwezig.

Kortom een super gezinswoning op een fantastische en kindvriendelijke locatie welke zeker uw bezichting waard is!

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen:

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

         

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: