Anna Blamansingel 113

1102 ST , Amsterdam

€ 2.250 k.k.

Beschikbaar per 1 juli 2022.

Beschikbaar dit ruime 3-kamer appartement op de 8e verdieping van ca. 103m² met balkon (ZO) en eigen PARKEERPLEK en 2 goed formaat slaapkamers. Een ideaal appartement om te DELEN. Prachtig uitzicht over Amsterdam!
Het appartement is gelegen op een gunstige locatie in Amsterdam Zuidoost op korte afstand van openbaar vervoer (station Bijlmer), Johan Cruijff boulevard, de ring A10 van Amsterdam en met goede verbindingen naar Schiphol en Utrecht (A2).

Indeling:
2 goed formaat slaapkamers van beide ca. 16 m², hierdoor is het appartement ook evt. goed te delen en ideaal voor een stel die ruimte zoekt. Energielabel A.
Ruime woonkamer met open keuken welke is v.v. diverse apparatuur waaronder een koel-vriescombinatie, keramische kookplaat, losse magnetron en een RVS afzuigkap.
De badkamer is v.v. een douchecabine en een wastafel.
In de onderbouw is ook nog een handige berging voor uw fiets of spullen die u wilt opslaan en tevens bevindt zich hier ook de privé parkeerplaats.

Details:
– Het appartement wordt gemeubileerd en grotendeels gestoffeerd opgeleverd (de eettafel is anders dan op de foto’s, maar vergelijkbaar).
– 2x de maandhuur als borgstelling;
– De inkomenseis is 3x de maandhuur;
– Videointercom;
– Plavuizenvloer en deels vloerbedekking;
– Het ligbad op plattegrond en foto’s is niet meer aanwezig en vervangen voor een douchecabine;
– Gordijnen en verlichting aanwezig in de woning;
– Let op de getoonde meubels op de foto’s behoren NIET tot het appartement. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd.
– Roken niet toegestaan in het appartement, huisdieren in overleg;
– Onder voorbehoud gunning eigenaar.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: