Amstel 33A

1011PT, Amsterdam

€ 1.800 p.m.

Direct aan de Amstel gelegen en op zeer hoog niveau afgewerkte luxe historische appartementen. Gestoffeerd en gemeubileerd, uitzicht op de Amstel, de Hermitage als buren, De magere brug en de Blauwbrug als uitzicht, Carre, de Stopera, Rembrandtplein kortom teveel om op te noemen.

U spullen uitpakken en direct wonen en leven in het hart van Amsterdam is het wat hier van toepassing is.
Zodra u de deur dicht trekt achter u ervaart u rust en luxe, prachtige badkamers v.v. marmeren tegels en luxe kranen, een volledig uitgeruste keuken v.v. alle apparatuur die u nodig heeft, de slaapkamers liggen aan de achterzijde van het pand waardoor u in alle rust in het hart van de stad in slaap kunt vallen.

Het volledige pand is in 2020 gemoderniseerd, nieuwe toegang technologie, elk appartement heeft zijn eigen verwarmingssysteem, mechanische afzuig installatie, verlichting, strak gestuukte wanden en prachtige visgraat vloeren met hoge plinten.

Ook zijn er in het pand nog historische kenmerken aanwezig zoals het prachtige trappenhuis en ornamenten plafonds.
Volledig gestoffeerd en grotendeels gemeubileerde appartementen.

Begane grond:
Eigen entree, prachtige eethoek met uitzicht op de Amstel, hoge plafonds, woonkamer v.v. een televisie. Een open keuken welke is v.v. van onder andere een koel- vriescombinatie, vaatwasser, combi- oven magnetron en inductie kookplaat. Een luxe badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Een ruime slaapkamer met inbouwkasten en een make-up tafel.

***Het appartement is per 1 maart beschikbaar***

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. KALWIJ vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van KALWIJ vastgoed. Tevens sluit KALWIJ vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: